RESERVATIES

RESERVEERT UWE TAFEL RAP & KEI-SIMPEL

Het maken van een reservatie is op de moment een verplichting voor alle schoon volk. Tafels voor meer dan 4 personen zijn enkel voorbestemd voor gasten uit hetzelfde huishouden. Een kroostrijk gezin bestaande uit meer dan 4 personen vragen wij ons telefonisch te contacteren om te zoeken naar een geassorteerde en propere oplossing.

Door de opgelegde nieuwe overheidsmaatregelen dd. 28/09 zijn wij (hopelijk maar tijdelijk) genoodzaakt te werken met tijdsblokken als aangegeven. In de ruim 2 uren is er alle gelegenheid ontspannen te genieten van het 3-gangenmenuuke (indien gewenst).

Reservaties kunnen niet verder dan tot maximaal 4 weken vooruit gemaakt worden door onderstaand formulier volledig én foutloos in te vullen. Via het web reserveren kan tot 16h00 uur voor de gewenste dag, vanaf dit moment kunt u ons bellen via +31433233538.

Reservatieaanvragen worden normaal binnen het uur beantwoord, uitgezonderd tijdens de geopende uren. Boekingen gemaakt in de nachtelijke uren worden pas de volgende ochtend beantwoord. Naast de confirmatie-mail ontvangt u tevens enkele dagen voor gereserveerde datum een reminder.

Voor vragen (over restaurant en/of covid-maatregels) mag u ons te allen tijde bellen ofwel mailen: info@witloof.nl. Wij vragen u vriendelijk geen open mails te sturen om te reserveren.

NB. Wij hebben spijtig genoeg geen parking voor 'n Charette of poussette (kinderwagen of -koets).

Attentie! Enkel & alleen de tijden in het blokske zijn de nog enige beschikbare aankomsttijden deze datum, een uitzondering is dus ook écht niet mogelijk.


TOFFE apéritief-suggesties om uw avond PLEZANT mee aan te vangen: