covid19

WITLOOF (FROM BELGIUM) & FRITERIE-RENEE.BE
HANGEN (TIJDELIJK) AANEEN.

'Onze Belgische Ambassade in Maestricht' blijkt niet onschendbaar. Als gevolg van diverse opgelegde overheidsmaatregelen zijn ook wij genoodzaakt enkele aanpassingen te realiseren in de praktische uitvoering van onze gekende Witloof-formule. Dat vinden wij ongemakkelijk, afslanken is namelijk geen optie. België is tenslotte Vlaanderen én Wallonië samen en zijn samen even onafscheidelijk als konijn en pruimen.

Het is daarmee dat wij (tijdelijk) een zeer tof 'format' realiseren onder de naam Friterie-Renée.be, waarin het allerbeste van Witloof wordt gekaderd in de surrealistische tegenwoordige tijd en dus gans aansluitend bij de geldende noodzaak.

Zeker en vast zijn de omgeving, bediening, gerechtjes, het immense bieren- en jenevergamma ongewijzigd. Maar nu dus 'gewoon' even een verse, verrassende, herbehangen én vooral verantwoorde draai aan onze vertrouwde concept van de afgelopen 15 jaren. Onze BELGITUDE is én gaat nooit verloren.

Praktisch samengevat:

  1. Friterie-Renée.be 'sur place': (=Restaurant Witloof) is per 3 juni weer terug geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17h00. Weliswaar met iets minder zitplaatsen maar alles gepast in een zeer veilige omgeving waarin eenieder rekening kan houden met alle onderrichtingen én meer..
  2. Friterie-Renée.be 'à emporter': (voor af te halen) is geopend van woensdag t/m zondag van 17h00 tot 21h00.

Goei' goesting & curieus?