RADIO WITLOOF

LUISTERT NU 24 OP 24 NAAR RADIO WITLOOF (BONHEUR), ons eigen piraten-radiostationneke.

Want we gaan voorbij aan geluid, chaque heure - RADIO WITLOOF (BONHEUR).

Dagelijkse programmatie

TOFFE plaatjes kunt gij aanvragen bij diverse uitzendingen door 'n maileke te sturen naar: radio@witloof.nl.


ZWART-WIT LOOF TV

De meest opmerkelijke bewegende beelden van België, elken' dag verse nieuwe herbewerking…

Sanne & Erik - Veel te mooi

28.03.2017

Veel te mooi is succesnummer van de Belgische artiesten Erik Van Neygen (Anderlecht, 1 mei 1951) & Sandra Denotté (Bornem, 22 maart 1973) uit 1989.

Jacques Brel - Vesoul [live]

27.03.2017

Jacques Romain Georges Brel [Schaarbeek, 8 april 1929 - Bobigny [Parijs], 9 oktober 1978] was een Belgische zanger, componist en tekstschrijver die in de vroege jaren zestig uitgroeide tot een internationale vedette. Na zijn afscheid van het podium in 1967 was hij enige tijd actief als filmacteur en -regisseur. Tijdens het belangrijkste deel van zijn carrière werkte hij intensief samen met de componisten François Rauber en Gérard Jouannest.

De Indische Waterlelies - 'n sprookske van koningin Fabiola

24.03.2017

Wijlen Koningin Fabiola heeft haar leven vele kinderverhalen geschreven. Ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van attractiepark De Efteling werd de attractie De Indische Waterlelies gebouwd, een uitbeelding van een van de twaalf sprookjes uit de bundel Los doce Cuentos maravillosos [vertaald als De twaalf wonderlijke sprookjes van Koningin Fabiola en uitgegeven bij Desclée de Brouwer, met illustraties van Lia Timmermans in 1961], die Fabiola in het Spaans schreef in 1955.