RADIO WITLOOF

LUISTERT NU 24 OP 24 NAAR RADIO WITLOOF (BONHEUR), ons eigen piraten-radiostationneke.

Want we gaan voorbij aan geluid, chaque heure - RADIO WITLOOF (BONHEUR).

Dagelijkse programmatie

TOFFE plaatjes kunt gij aanvragen bij diverse uitzendingen door 'n maileke te sturen naar: radio@witloof.nl.


ZWART-WIT LOOF TV

De meest opmerkelijke bewegende beelden van België, elken' dag verse nieuwe herbewerking…

Hector [VOLLEDIGE FILM]

26.11.2017

Hector is een Belgische film van de regisseur Stijn Coninx uit 1987. Urbanus speelt de titelrol.

Hector was van 1987 tot 1990 de meest bekeken Vlaamse film ooit met 933.000 bezoekers in de bioscoopzalen. In 1990 na de lancering van Koko Flanel zakte Hector in deze rangschikking naar de tweede plaats. In 2009 moest het ook de thriller Loft laten voorgaan en zakte de film naar een 3de plaats.


VERHAAL

Hector is voor een behandeling tegen de pokken in een weeshuis gebracht door zijn ouders. Ze zijn hem nooit komen ophalen. 35 jaar later woont hij nog altijd in het weeshuis, omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes. Tot een vergeten tante zich herinnert dat hij bestaat. Ze komt hem halen om mee in de bakkerij van haar man, Achiel, te werken. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen. Zo helpt hij Jos, de zoon van Achiel, zijn droom waar te maken om wielerkampioen te worden. Hectors goede en kinderlijke humor overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.


CAST

Urbanus: Hector
Sylvia Millecam: Ella Mattheusen
Frank Aendenboom: Achiel Mattheusen
Herbert Flack: Gregoire Ghijssels
Marc Van Eeghem: Jos Mattheusen
Hein van der Heijden: Swa Ghijssels
Ann Petersen: zuster Abdis
Cas Baas: dokter
Jean Blaute: bestuurder Fiatje
Maja van den Broecke: Ikebana
Chris Cauwenberghs: fietsenmaker

Fixkes - Nooit Niks [2014]

26.11.2017

Fixkes - Nooit Niks, uit de derde plaat van Fixkes die najaar 2014 verschijnt.

Fixkes is een Belgische band uit Stabroek. De band mixt in zijn muziek akoestische popmuziek met rap. Begin februari 2007 werd de eerste single van Fixkes uitgebracht, Kvraagetaan. De plaat werd goed ontvangen in Vlaanderen en behaalde zelfs een eerste plaats in de iTunes-hitlijst.

Gestapo Knallmuzik - Angela Merkel

19.11.2017

Gestapo Knallmuzik is een Belgische pretband die elektronische muziek speelt die gewild gezongen worden in een vorm van Jean-Marie Pfaff Duits, een van de nummers heet bv.‘Ich Habe Nicht mit ein Ander Gemoald' (ik heb niet met een ander gemuild, i.e. gekust).

Ook in de online communicatie, bv. op de facebookpagina gebruikt de band deze vorm van het "Duits". De band claimt hierbij uit Berlijn afkomstig te zijn, in realiteit komen de muzikanten uit de Belgische Kempen.

Gestapo Knalmuziek speelde onder meer op Pukkelpop.